Webinarul live s-a încheiat

Obezitatea – componentă principală
a sindromului metabolic

Webinar online gratuit susținut de
Corina Pelin și Dr. Constantin Dinu

Vei învăța despre cauzele obezității!

Vei conștientiza efectele negative ale obezității asupra întregului organism!

Vei înțelege cum poți preveni obezitatea!

Dacă nu ai urmărit webinarul, înscrie-te la Newsletter și vei primi linkul de acces la webinarul înregistrat.

Din acest webinar vei învăța:

Care sunt simptomele sindormului metabolic

Ce este obezitatea și ce impact are supra sănătății

Cum se instalează obezitatea și ce putem face pentru a o preveni

Soluții practice pentru a combate obezitatea!

Urmărește GRATUIT WEBINARUL:

Obezitatea, componentă principală a
sindromului metabolic

Vei afla soluții practice pentru a scăpa de kilogramele în plus!

Webinar online gratuit susținut de
Corina Pelin și Dr. Constantin Dinu

Corina Pelin este psiholog cu competențe în nutriție, coach și creatoarea programului Slăbește Sănătos și Inteligent, pasionată de a-i ajuta pe oameni să-și îmbunătățească stilul de viață, a prezentat sute de seminare de prevenție în instituții și scoli din întreaga țară. 

Este licențiată în psihologie și a absolvit un master în nutriție la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș. Este coach și formator și coordonează echipa programului Coaching for Heath, un program care a ajutat multe persoane din țară și din străinătate să își îmbunătățească sănătatea și stilul de viață.

Dr. Constantin Dinu – este medic primar de medicină generală, doctor in științe medicale, cu competențe in ecografie. Pe lângă diagnostic și tratament de specialitate, crede că fiecare om trebuie să cunoască rolul și importanța unui stil de viață sănătos în prevenția și tratarea bolilor. În acest scop a susținut peste 400 de emisiuni televizate iar în 2012 a primit premiul Asociației Profesioniștilor de Televiziune din România pentru emisiunea: Miracolul Organismului Omenesc. Este directorul revistei Viață+Sănătate și publică articole medicale de actualitate pe pagina doctordinu.ro

Este invitat în țară și străinătate pentru a susține prezentări și conferințe pe teme precum antistres, boli cronice ale civilizației, control medical periodic preventiv, nutriție şi medicina stilului de viață, importanța vitaminei D, B12, memorie și ALZHEIMER

Te așteaptă cu drag la acest webinar, unde cu siguranță, vei găsi informații foarte valoroase pentru o viață mai sănătoasă!

Webinarul live s-a încheiat

0 Days
0 Hours
0 Minutes
0 Seconds

Copyright © 2020 Coaching for Health, Toate drepturile rezervate.