Webinar live s-a încheiat!

Cum să faci față Coroanxietății?

Ai nevoie de câteva strategii să faci față anxietății cauzată de pandemia cu Covid-19? Avem ceva pentru tine!

Dacă nu ai urmărit webinarul ținut de Adina Tomoiagă, psihoterapeut, și Corina Pelin, psiholog, despre metode de combatare a coro-anxietății și vrei să-l vezi, înscrie-te la Newsletter și vei primi linkul de acces la webinarul înregistrat.

 

Din acest webinar vei învăța:

Cum să faci față incertitudinii și stresului legat de necunoscut?

 

Cum să reziști presiunilor sociale, financiare și psihice?

Cum să faci față zilelor de carantină?

Urmărește GRATUIT WEBINARUL:

Cum să faci față Coroanxietății?

Vei deprinde câteva strategii de gestionare a stresului din această perioadă!
Vei înțelege noi lecții despre tine și despre viață!
Pentru că ceea ce nu te doboară, te face mai puternic!

Webinar online gratuit susținut de
Corina Pelin și Adina Tomoiagă

Corina Pelin este psiholog cu competențe în nutriție, coach și creatoarea programului Slăbește Sănătos și Inteligent, pasionată de a-i ajuta pe oameni să-și îmbunătățească stilul de viață, a prezentat sute de seminare de prevenție în instituții și scoli din întreaga țară. 

Este licențiată în psihologie și a absolvit un master în nutriție la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș. Este coach și formator și coordonează echipa programului Coaching for Heath, un program care a ajutat multe persoane din țară și din străinătate să își îmbunătățească sănătatea și stilul de viață.

Adina Tomoiaga – este psihoterapeut și realizator de emisiuni la Speranța TV. Cele doua dimensiuni, psihologia si activitatea mediatica și-au gasit împletirea desăvârșită, în emisiunea de consiliere –  Provocarile vieții – un program de succes difuzat de peste 5 ani, urmărit deopotriva de publicul neinițiat cât și de specialiștii din domeniul sănătății mintale.

A studiat  Facultatea de Psihologie la Universitatea Babes-Bolyai din cluj-Napoca, unde a continuat apoi  un program de Master in Consiliere Psihologica. A parcurs demersul formării în lucrul cu oamenii, urmând formarea ca psihoterpeut in Terapii Scurte și Centrate pe Solutii. Este membru in Institutul pentru Studiul și Tratamentul Traumei.

Webinar live s-a încheiat!

0 Days
0 Hours
0 Minutes
0 Seconds

Copyright © 2020 Coaching for Health, Toate drepturile rezervate.