Webinarul live s-a încheiat

Avantajele postului intermitent
pentru sănătatea ta!

Webinar online gratuit susținut de
Corina Pelin și Dr. Bogdan Popa

Dacă nu ai urmărit webinarul ținut de Corina Pelin (psiholog cu competențe în nutriție) și Dr. Bogdan Popa (medic specialist în gastroenterologie și medicină internă), înscrie-te la Newsletter și vei primi linkul de acces la webinarul înregistrat.

Din acest webinar vei învăța:

Cum să adaugi ani de calitate
vieții tale.

 

 

Ce este postul intermitent

Beneficiile postului asupra inimii și sistemului tău digestiv

Urmărește GRATUIT WEBINARUL:

Avantajele postului intermitent
pentru sănătatea ta!

Vei conștientiza efectele benefice ale postului asupra întrebului organism!

Webinar online gratuit susținut de
Corina Pelin și Dr. Bogdan Popa

Corina Pelin este psiholog cu competențe în nutriție, coach și creatoarea programului Slăbește Sănătos și Inteligent, pasionată de a-i ajuta pe oameni să-și îmbunătățească stilul de viață, a prezentat sute de seminare de prevenție în instituții și scoli din întreaga țară. 

Este licențiată în psihologie și a absolvit un master în nutriție la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș. Este coach și formator și coordonează echipa programului Coaching for Heath, un program care a ajutat multe persoane din țară și din străinătate să își îmbunătățească sănătatea și stilul de viață.

Dr. Bogdan Popa – este medic specialist în gastroenterologie și medicină internă. Pe lângă diagnostic și tratament de specialitate, crede cu tărie că fiecare pacient trebuie să cunoască rolul nutriției în prevenția și tratarea bolilor. În acest scop a susținuit mai multe emisiuni televizate și prezentări în mediul online prin care dorește să aducă informații medicale de interes public pe înțelesul tuturor. Te invită la acest webinar unde cu siguranță vei găsi informații foarte valoroase pentru o viață mai sănătoasă.

Webinarul live s-a încheiat

0 Days
0 Hours
0 Minutes
0 Seconds

Copyright © 2020 Coaching for Health, Toate drepturile rezervate.