Webinar live s-a încheiat!

Alimente care ne fac fericiți

Știai că ceea ce mănânci îți poate afecta dispoziția?

Vrei să știi câteva strategii dietetice care te pot ajuta împotriva depresiei și a anxietății?

Dacă răspunsul tău este ”Da”, te invităm să urmărești webinarul ținut de către Dr. Szallós-Farkas Konrád, medic și dietetician, și Corina Pelin, psiholog.

Înscrie-te la Newsletter și vei primi linkul de acces la webinarul înregistrat.

 

Din acest webinar vei învăța:

Care sunt alimentele care pot scădea nivelul stresului, a depresiei și a anxietății experimentate.

 

Care sunt alimentele care pot crește nivelul stresului, a depresiei și a anxietății experimentate pentru a putea să le eviți, mai ales in aceasta perioada.

Să știi unde să cauți alimentele care te vor ajuta să ai o stare de bună dispoziție.

Urmărește GRATUIT WEBINARUL:

Alimente care ne fac fericiți

Vei deprinde câteva strategii alimentare de gestionare a stresului din această perioadă!
Vei înțelege noi lecții despre tine și despre viață!

Webinar online gratuit susținut de
Corina Pelin și Dr. Konrád Szallós-Farkas

Corina Pelin este psiholog cu competențe în nutriție, coach și creatoarea programului Slăbește Sănătos și Inteligent, pasionată de a-i ajuta pe oameni să-și îmbunătățească stilul de viață, a prezentat sute de seminare de prevenție în instituții și scoli din întreaga țară. 

Este licențiată în psihologie și a absolvit un master în nutriție la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș. Este coach și formator și coordonează echipa programului Coaching for Heath, un program care a ajutat multe persoane din țară și din străinătate să își îmbunătățească sănătatea și stilul de viață.

Dr. Konrád Szallós-Farkas – este medic, licențiat în nutriție și dietetică, personal coach. A studiat nutriție și dietetică, precum și medicină generală la Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu-Mureș. Este foarte pasionat de subiectele legate de alimentație. Un ultimii 10 ani a ținut zeci de prezentări pe subiecte care au de a face cu dietetica, inclusiv despre efectul alimentelor asupra comportamentului, stresului, depresiei și anxietății. Dr. Szallós-Farkas a crescut în Marea Britanie și vorbește engleză ca și limba nativă dar cu noi va vorbi română.

 

 

Grăbește-te, înscrierile se închid în:

0 Days
0 Hours
0 Minutes
0 Seconds

Copyright © 2020 Coaching for Health, Toate drepturile rezervate.